Derbi tarihleri belli oldu

Fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Derbi tarihleri belli oldu
17 Temmuz 2019 - 22:10 - Güncelleme: 25 Temmuz 2019 - 22:09

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi.

Fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

Derbi tarihleri belli oldu

Fikstür çekiminin ardından derbi tarihleri de belli oldu.

Buna göre Galatasaray - Fenerbahçe ve Trabzonspor - Beşiktaş 6. Hafta'da karşılaşacaklar.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi 9. Hafta'da oynanacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş ise 16. Hafta'da mücadele edecekler


Servet Yardımcı:  "Amacımız Türk futbolunu her zaman güçlü markalar ile daha da ileriye götürmek. "

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı törende şöyle konuştu: "Bildiğiniz üzere bu sezonu Trabzonspor'un 'Dozer' lakaplı efsane kaptanı Cemil Usta adına oynanacak. Türk futbolunda önemli bir iz bırakan Cemil Usta'yı sevgi, saygı ve rahmetle anıyor ve adına yakışır bir sezon yaşayacağımıza inanıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak amacımız Türk futbolunu her zaman güçlü markalar ile daha da ileriye götürmek. Bu bakımdan dünyanın en önde gelen spor yayıncı kuruluşlarından yol arkadaşımız beIN Sports'a ayrı bir önem veriyoruz. Digiturk ile 18 yıldır aralıksız devam eden bu köklü iş birliğini, ekonomik ve teknolojik olarak daha da ileriye taşımalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.Karşılıklı saygıya ve güvene dayanan bu yolculuğun uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz.

Öncelikle Kulüp Lisans Talimatı'nda yapılan reformlardan da anlaşılacağı üzere, gerek kurullar, gerekse de talimatlarda yapılan yeniliklerle futbol ailesini daha da sağlıklı bir yapıya kavuşturmayı öncelikli olarak hedefliyoruz. Bu değişikliklerle birlikte hepimize tabi çok önemli sorumluluklar düşmekte. İçinde bulunduğumuz koşulların ve hassasiyetlerin bilinci içerisinde hareket ederek Türk futbolunu hakkettiği sağlıklı yapıya taşıyacağız.

Birlik ve beraberlik ruhuyla, rekabetin dostça yaşandığı, futbolun her anlamda birleştirici olduğu güzel bir sezon geçirmeyi diliyoruz. 2019-2020 Cemil Usta Sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum