Derbide oynama şansı çok çok az

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde Jeremain Lens şoku yaşanıyor

Derbide oynama şansı çok çok az
10 Kasım 2016 - 09:00

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde Jeremain Lens şoku yaşanıyor.

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanansarı lacivertlilerin yıldız oyuncusunun milli takım kampından ayrıldığı açıklandı.

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla yeniden milli davet alan Lens, Ülkesinin Belçika ile oynadığı hazırlık maçında 67. dakikada mücadeleden çıktı. Arka adalesinden sakatlanan Lens, yerini Memphis Depay'a bıraktı.

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Jeremain Lens'in 13 Kasım pazar günü oynanacak Lüksemburg maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

Yine aynı yerden sakatlandı

Fenerbahçe sağlık heyeti Lens'in durumunu yakından takip etmeye başladı. Hollandalı yıldızın Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Ancak Hollandalı yıldızın Feyenoord maçında yine aynı yerden sakatlanarak oyundan çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması Galatasaray derbisinde forma giyme şansının çok çok az olduğunu da ortaya koyuyor. 

Lens'ten gelen bu olumsuz haberle sarsılan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde cezalı Mehmet Topal'ın yokluğu da Dick Advocaat'ı düşündürüyor. Hollandalı teknik adamın, tecrübeli oyuncunun yokluğunu Roman Neustadter ile dolduracağı gelen haberler arasında.

Lens'in oynamama ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe teknik heyeti Manchester United maçında çok iyi performans gösteren ve çok güzel bir gol atan Sow'u derbiye özel olarak hazırlamaya başladı.

: Fanatik