Dev derbi için 'seyircili' açıklaması

Süper Lig'de 3. hafta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için, sarı-kırmızılı cepheden 'seyircili' isteği geldi.

Dev derbi için 'seyircili' açıklaması
27 Ağustos 2020 - 11:03
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 3. haftasında sahalarında oynayacakları Fenerbahçe derbisinin seyircili oynanmasını beklediklerini söyledi. 

Fikstür çekiminin ardından konuşan Albayrak, ''İlk 5 hafta İstanbul'da oynuyoruz İstanbul dışına çıkmıyoruz. Üçüncü haftada Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadı'nda derbi maçımız var. O maça kadar seyircisiz oynanacağını federasyonumuz açıklamıştı. Ama ben bu güzel derbinin taraftarlı, karşılıklı seyircili oynanmasının yeni futbol sezonuna çok renk katacağını, çok güzel olacağını, seyir zevkinin daha çok olacağını ümit ediyorum. Bu çağrıma da federasyonun kayıtsız kalacağını zannetiyorum. İnşallah federasyonumuz uygun görürse 3. haftadan itibaren taraftarlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Federasyon, daha önce yaptığı açıklamada Süper Lig'de Ekim ayından itibaren maçlara stadyum kapasitesinin %30'u kadar seyirci alınacağını açıklamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum