Devler Ligi'nde sürpriz yapabilecek 3 takım

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Manchester City, Juventus gibi devlerin arasından sıyrılıp, sürpriz yapabilecek 3 takımı değerlendirdik.

Devler Ligi'nde sürpriz yapabilecek 3 takım
20 Ekim 2020 - 02:51
FUTBOO | UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan yeniden başlıyor. Elbette Liverpool, Paris SG, Manchester City gibi takımlar yine büyük favori ancak bazı takımların sürprizlerini de izleyebiliriz.

Hemen hemen her sezon Şampiyonlar Ligi'nde beklenmedik takımlar, beklenmedik başarılara imza atabiliyor. Bu sezonda da sürpriz yapma potansiyeli olan 3 takım var; RB Leipzig, Ajax, Shakhtar Donetsk.

RB Leipzig yine yapabilir

Julian Nagelsmann'ın çalıştırdığı RB Leipzig, geçtiğimiz sezon iyi hatta çok iyi işlere imza atmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkma başarısı gösteren RB Leipzig, Paris SG'ye elenmiş ve tarihi bir fırsatı kaçırmıştı. Bu sezon temsilcimiz Başakşehir ile aynı grupta yer alan Alman ekibi, yine herkesi şaşırtıp Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz başarılara imza atabilir. Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Başakşehir'in yanı sıra Manchester United, Paris SG gibi iki büyük takım olsa da RB Leipzig’in bu gruptan çıkmayı başarabilir.

Gençleriyle Ajax

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alan Ajax'ın işi kolay olmayacaktır. Ancak çok potansiyel isimlere sahip olan Ajax'ın gruptan çıkıp ilerleyen turlarda yer alabilir. Liverpool, Midtjylland ve Atalanta ile aynı grupta yer alan Ajax'ın işi kolay değil ancak genç yıldız adaylarını hafife almamak gerekir.

Shakhtar Donetsk zoru deneyecek

Geçen sezon Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkan Shakhtar Donetsk, bu kez Şampiyonlar Ligi'nde şansını zorlayacak. Inter, Real Madrid ve M'Gladbach ile aynı grupta yer alan Ukrayna temsilcisi çok kolay bir grupta değil. Ancak raiplerinin birbiriyle mücadelesinden faydalanıp, birkaç galibiyetle üst tura çıkabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum