''Diagne Galatasaray'a zarar veriyor''

Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Mbaye Diagne ile ilgili Osman Şenher dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

''Diagne Galatasaray'a zarar veriyor''
10 Temmuz 2021 - 01:26
Spor yazarı ve yorumcusu Osman Şenher, Galatasaray ile sözleşmesi devam eden ancak ortalarda görünmeyen Mbaye Diagne ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

Osman Şenher, Mbaye Diagne'nin durumunun çözülmesi gerektiğini belirtirken, mevcut durumun Galatasaray'a zarar verdiğini belirtti.

İşte Osman Şenher'in Diagne ile ilgili değerlendirmesi;

''Galatasaray, transfer zamanı sürecini hiçbir zaman iyi kullanamadı. Mbaye Diagne, Kasımpaşa’dan 13 milyon euroya transfer edildi. Geldiği ilk sene takımın şampiyonluğunda büyük payı var.

Daha sonra ne olduysa bilemiyorum takımdan gönderilmek istendi. Önce Club Brugge, geçen sezon da devre arasında West Bromwich Albion’a kiralık olarak yollandı. Daha da önemlisi İngiltere’de iyi maçlar çıkardı. Gol attı, asist yaptı ve sezonu noktaladı.

Şu anda ise boşta... Talibi var mı, yok mu bilmiyorum. Galatasaray, Florya’da yeni sezon için çalışmalarına başladı. Diagne de madem sarı-kırmızılı kulübün sözleşmeli futbolcusu, arkadaşlarıyla idman yapması daha doğru olmaz mıydı?

13 milyon euroya aldığın bir oyuncuyu ‘kendine kulüp bul diye ortalarda bırakmak’ Galatasaray için büyük zarar değil mi? Böyle boşta dolaşan bir futbolcuya hangi kulüp bonservis öder ya da kiralar? Burada zarar gören sadece kulüp. Diagne parasını oynasa da oynamasa da alacak. Bu sistemin sarı-kırmızılı takımda değişmesi lazım.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum