Diego Capel'den şok karar

Bir dönem Avrupa’nın en iyi sağ kanat oyuncuları arasında gösterilen Diego Capel, kulübü Anderlecht ile yollarını ayrıyor.

Diego Capel'den şok karar
30 Ağustos 2017 - 11:42

Sevilla yıllarıyla futbolseverlerin aklında yer eden Capel’in, Anderlecht ile olan sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

Karşılıklı feshedildi

İspanyol sağ kanat oyuncusu Diego Capel, takımı Anderlecht’ten ayrıldı. Sevilla’da oynadığı yıllarda aranan bir açık oyuncusu olarak görülen İspanyol futbolcunun sözleşmesinin, karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon başı Belçika Ligi ekibine imza atmış, ancak sezonun ikinci yarısında sakatlıkları nedeniyle sahaya çıkamamıştı.

Talipleri kapıda

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı ile geçiren yıldız futbolcunun şimdilik iki talibi olduğu öne sürüldü. Emre Çolak’ın da forma giydiği Deportivo La Coruna ve Fransa 2.Lig ekibi FC Lens’in, Diego Capel ile ilgilendiği belirtildi. Oyuncunun bonservisinin elinde olmasının birçok kulübün dikkatini çekebileceği belirtilirken Capel’in, bu iki takımdan daha yüksek profilli bir takımla anlaşmasının muhtemel olduğu da iddia edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum