Dimitrios Pelkas 8'de 8 oldu

Fenerbahçe'nin bu sezon çok şey beklediği Pelkas, Süper Lig'de forma giydiği 8 maçta da 80. dakikadan önce kenara geldi. Pelkas, 8 maçın 6'sında 60. dakika ile 80. dakikada oyundan alındı.

Dimitrios Pelkas 8'de 8 oldu
16 Aralık 2020 - 13:41
FUTBOO | Süper Lig’de Yeni Malatyaspor karşısında aldığı yenilgiyle herkesi şaşırtan Fenerbahçe’de, dikkat çeken noktalardan biri de Dimitrios Pelkas’ın oyundan çıkması olmuştu.

Pelkas, daha sonra yaptığı açıklamada Erol Bulut ile yaşadığı diyaloğun sebebinin skor olduğunu dile getirse de, Yunan yıldızın bu sezon birçok maçı tamamlayamaması dikkat çekmeye devam ediyor.

Süper Lig’de bu sezon Fenerbahçe ile 8 kez ilk 11’de sahaya çıkan Pelkas, bu karşılaşmaların hiçbirinde 90 dakika sahada kalmadı. 

Rıdvan Dilmen: ‘Erol hocanın bir anlaşması mı var Pelkas'ı 70'de çıkaracak diye, 8'de 8 oldu.’


Pelkas’ın Süper Lig performansı ve oyundan çıktığı dakikalar

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen Pelkas, bu sezon Süper Lig’deki 8 maçın 8’inde de ikinci yarılarda oyundan alındı. Pelkas, 8 maçın 6’sında 60. dakika ile 80. dakika arasında kenara geldi.



27 yaşındaki yıldızın en çok sahada kaldığı  maç ise 77 dakika ile Beşiktaş karşılaşması oldu.

Fenerbahçe’nin sezon başında PAOK’tan transfer ettiği Pelkas, bu sezon Süper Lig’de 8 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum