Dimitris Pelkas imzaya çok yakın! Beşiktaş derken...

Yeni sezon hazırlıklarına İsmail Kartal yönetiminde devam eden Fenerbahçe'de ayrılıklar başladı. Geçtiğimiz günlerde Pelkas, Alioski ve Berisha'nın takımdan ayrıldığını duyuran sarı-lacivertli ekipte birçok isimle daha yolların ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'de ilk transfer olduğu dönemde damga vuran bir etki yaratan Dimitris Pelkas, Hull City'de geçirdiği kiralık sezonun ardından kulübe veda etti. Süper Lig'den birçok talibi bulunan Yunan futbolcunun yeni adresi belli olmak üzere.

Dimitris Pelkas imzaya çok yakın! Beşiktaş derken...
07 Temmuz 2023 - 10:05
Jorge Jesus'un görevi bırakmasının ardından yoluna İsmail Kartal ile devam eden Fenerbahçe'de ayrılıklar peş peşe geliyor.

İsmail Kartal'ın yeni sezon planlamasında yer almayan birçok oyuncuyla yollarını ayıran sarı-lacivertliler, transfer dönemini hareketli geçiriyor.

İsmail Kartal'ın yeni sezon planlamasında yer almayan birçok oyuncuyla yollarını ayıran sarı-lacivertliler, transfer dönemini hareketli geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Dimitris Pelkas, Alioski ve Mergim Berisha'ya veda eden Kanarya'da ayrılıkların da devam etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye ilk imzasını 2020 yılında atan Pelkas, 3 yıllık serüvenin ardından takımına veda etti.

Fenerbahçe'ye veda etmişti

29 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanarak veda etmişti:

"Yaşadığımız harika yıllar için teşekkürler Fenerbahçe. Fenerbahçe taraftarlarının bu muazzam sevgisi ve desteği, bana her zaman evimde gibi hissettirdi. Bu kulübü asla unutmayacağım ve her zaman destekleyeceğim"

Yeni adresi belli oluyor

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulüpten ayrılan Yunan oyuncu Dimitris Pelkas'a sürpriz bir talip çıktı.

Medipol Başakşehir, bonservisi elinde bulunan Dimitris Pelkas'ı renklerine bağlamak için oyuncuya ilk teklifini yaptı.

Daha önce, Pelkas ile yine Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz sezonu Hull City'de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ligde çıktığı 26 maçta 2 gol 1 asist kaydetmişti.

Sarı-Lacivertli forma ile bugüne kadar 67 maça çıkan Pelkas, 13 kez fileleri havalandırırken, 8 kez de asist yapmayı başardı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum