Dimitris Pelkas, Süper Lig'e geri döndü!

Süper Lig'e yeni yükselen Yılport Samsunspor, Dimitris Pelkas ile ilgilenirken Başakşehir'in devreye girip bu transferi bitirdiği öğrenildi.

Dimitris Pelkas, Süper Lig'e geri döndü!
20 Temmuz 2023 - 17:22
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Medipol Başakşehir, Dimitris Pelkas ile anlaşmaya vardı. Dimitris Pelkas yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek ve resmi imzayı atacak.

Samsunspor iddiası

Öte yandan Sabah gazetesinin haberine göre; Süper Lig'e yeni yükselen Yılport Samsunspor da Yunan oyuncuyla yakından ilgileniyordu.

Hedefini ilk 10 belirleyen ligin yenisi Yılport Samsunspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yüksel Yıldırım, "Dimitris Pelkas, Bertrand Traore ve Dorukhan Toköz için girişimlerimiz sürüyor" açıklamasını yaparken, imzaların an meselesi olduğu öğrenildi.

Özellikle Pelkas ve Traore transferinde önemli mesafe kat edildiği bildirildi. 29 yaşındaki Yunan 10 numara, geçen sezon kiralık oynadığı İngiltere Championship ekibi Hull City'de, 26 maçta, 2 gol, 1 asist yaptı. 10 numaranın yanı sıra sol kanatta da görev alabiliyor.

Eşler için ikna turları

Samsunsporlu kurmaylar, Pelkas'ın eşini de ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Liste başı isimlerden B.Fasolu sağ kanat Traore için de 1 yıl kontratı kaldığı kulübü Aston Villa'yla görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğü belirtildi. 27 yaşındaki Traore, geçen sezon kiralık oynadığı Başakşehir'de 18 maçta 3 gol, 1 asist yaparken, devre arasında tekrar A.Villa'ye döndü.

Karadeniz ekibinin diğer transfer hedefi, Trabzonspor'dan ayrılan 27 yaşındaki milli orta saha Dorukhan Toköz konusunda da Pelkas da olduğu gibi eşinin ikna edilmeye çalışıldığı kaydedildi.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum