Dinamo Kiev - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
03 Kasım 2022 - 01:30 - Güncelleme: 04 Kasım 2022 - 01:06
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Polonya'da oynanacakmücadele saat 23.00'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Duje Strukan yönetecek.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Dinamo Kiev: Neshcheret, Tymchyk, Zabarnyi, Syrota,Vivcharenko, Tsygankov, Sydorchuk, Shepelev, Kabaiev, Buyalsky, Vanat

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Szalai, Gustavo Henrique, Ferdi, Arao, Crespo, Alioski, Emre Mor, Rossi, Batshuayi

Rövanşı almıştı, bu kez liderlik hedefinde

Avrupa Ligi grup macerasına-ı Dinamo Kiev ile bitirecek olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde rakibine geçilmişti. Yaşanan olaylar ve iki maçın atmosferi uzun süre konuşulmuştu. Bu gelişmeler sonrası iki takımın da aynı gruba düşmesi Fenerbahçe için de fırsat olmuştu. Sarı-lacivertliler grubun ilk haftasında Dinemo Kiev'i 2-1 mağlup etmişti.

Ancak bir kez daha çok kritik bir maçta iki takım kozlarını paylaşacak. Dinamo Kiev'in Avrupa'ya veda etmesi kesinleşirken Fenerbahçe'de tur biletini kaptı. Ancak bu maçla birlikte grubu lider bitirecek, yani son 16'ya direkt gidecek takım belli olacak. 

Zirve için hangi sonuçlar gerekli?

Rennes'in AEK Larnaca karşısında puan kaybı yaşaması halinde Fenerbahçe'ye 3 puan yetecek. Her iki takımın berabere kalması ya da yenilgi yaşaması da sarı-lacivertlileri lider yapacak. İkisinin de kazanması halinde ikili averajların eşitliği sebebiyle genel averajlara bakılacak. Maçların öncesinde Fenerbahçe'nin +1'lik avantajı bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum