Dinamo Zagreb'den iddialı Fenerbahçe açıklaması

Perşembe akşamı kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile mücadele edecek Dinamo Zagreb'in önemli oyuncularından Arijan Ademi, karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Dinamo Zagreb'den iddialı Fenerbahçe açıklaması
18 Eylül 2018 - 21:02

Dinamo Zagreb'in orta saha oyuncularından Arijan Ademi, 20 Eylül Perşembe gecesi UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Hırvat basınına konuşan Ademi, ''Zor bir maç olmasını bekliyoruz. Fenerbahçe güçlü bir rakip. Ama arkamıza taraftarlarımızı alarak kazanacağımıza inanıyorum. Henüz onları analiz etmedik. Daha iki günümüz var. İyi bir takım olmalarına rağmen kusurları var. 90 dakika boyunca konsantre olmalıyız.'' şeklinde konuştu.

SAKATLIK SORUNU...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 gol atarak dikkat çeken Arijan Ademi, sakatlığının devam ettiğini ve Fenerbahçe'ye karşı oynayıp oynamayacağını kendisinin de bilmediğini ifade etti.

DİNAMO ZAGREB FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İKİ TAKIMLA İLGİLİ SON GELİŞMELER.. MAÇIN HAKEMİ.. FENERBAHÇE'NİN AVRUPA KUPASI'NDAKİ ENLERİ.. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum