''Dönüşü yok, çalışmayacağım''

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın geleceği belirsizliğini korurken, Rıdvan Dilmen başarılı teknik adamla görüşmesini anlattı. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini söyledi.

''Dönüşü yok, çalışmayacağım''
22 Haziran 2021 - 01:41 - Güncelleme: 22 Haziran 2021 - 19:17
Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta merak edilen teknik direktör konusuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Sergen Yalçın, sosyal medya hesabından Sergen Yalçın ile görüşmesini aktardı. Rıdvan Dilmen'in aktardığı bilgiye göre Sergen Yalçın, Beşiktaş ile devam etmeyecek.

''Sergen Yalçın 'Çalışmayacağım' dedi''

Rıdvan Dilmen konuyla ilgili ''Süreç uzadıkça her gün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, 'Yazabilirsin hocam' dedi. 'Kimseyi kırıp, dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım' dedi. Ben yine de; Beşiktaş Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum. Beşiktaş - Sergen Yalçın kopması beni Fenerbahçeli bir futbol adamı olarak üzdü. Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim. Umarım yanılırım'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Sergen Yalçın ile bir araya gelmiş ve sözleşme konusunda görüşmüştü. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hr fırsatta Sergen Yalçın ile devam etmek istediklerini söylese de henüz resmi bir anlaşma açıklaması yapılmamıştı.

2019/20 sezonunda Abdullah Avcı'nın ardından göreve gelen Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunda Beşiktaş'ı Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştırırken, aynı sezon Türkiye Kupası'nı da kazanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum