Dört büyükler de olabilir

Kayserispor’da bu sezon başarılı performansı ile dikkat çeken, milli takımda kendine yer bulan Deniz Türç, transferi hakkında konuştu. Adı Beşiktaş ile anılan genç futbolcu, “Hedefim var, adım adım ilerlemek istiyorum” dedi

Dört büyükler de olabilir
19 Haziran 2017 - 22:22

Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan, Galatasaray ve Trabzonspor’un da gündemini meşgul eden Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç, Lig Radyo’ya konuştu. 

“Açıkçası transfer konularına girmek doğru olmaz” diyen Türüç, “Gururla Kayserispor'un oyuncusuyum. Futbolda iyi bir performans gösterince Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon hepsi olabilir, hepsine gidebilirsiniz. Benim için önemli olan çalışmaya devam etmek gerisi menajerlerimin bileceği iş. Hedeflerim var, adım adım gitmek istiyorum” dedi. 

“HEDEFLERİME ULAŞACAĞIM”

İki sene önce Kayserispor'u tercih ettiğini ve bundan hiç pişman olmadığını belirten Deniz Türç, “Hedefim tabii ki 4 büyüklerden bir tanesinin formasını giyip sonra Avrupa'ya gitmek. Her oyuncunun hedefleri var. Ben de bunu hedefliyorum. Daha gencim ve bu hedeflerime ulaşacağıma kesinlikle inanıyorum” ifadesini kullandı.  

“TÜRKİYE LİGİ ÇOK SERT”

Kendi adına çok iyi bir sezonu tamamladığını ifade eden Deniz, “Kötü bir dönem geçirdik, ucuz atlattık. Kayserispor olarak Süper Lig'de kalmamız çok önemliydi. İnşallah bir daha böyle bir şanssızlık yaşamayız" dedi. 

Genç futbolcu, Süper Lig'de oynanan futbolun sert olduğunu söyledi. Türç, “Bir gurbetçi olarak Süper Lig'e gelmek kolay değil. Türkiye Ligi, Hollanda'ya göre oldukça çok sert. Yarı sahayı geçtiğinde rahat bırakmıyorlar. Ben fiziksel olarak güçlü olsam da daha akıllı oynamaya çalışıyorum. Frikikler için özel çalışıyorum” diye konuştu.  

“KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM”

“Messi farklı bir kalite ama Ronaldo çalışarak yeteneklerini çalışarak ortaya çıkardı” diyen milli futbolcu, “Ben de frikiklere kornerlere aynı şekilde çalışıyorum ayrı olarak. Kendimi bu şekilde geliştiriyorum. 11 gol, 11 asist yaptım. Beni çok mutlu eden bir performans. Ama takımın performansı daha önemli. Umarım Kayserispor bir daha aynı sıkıntıyı yaşamaz” yorumunda bulundu. 

“HEDEF ARTIK KALMAK”

Milli takımda oynamanın mutluluğunun paha biçilemez olduğunu belirten Türüç, “Her Türk futbolcu için en önemli hedeftir milli takım. Hedefim buydu. Ama gelmek değil kalmak önemli. Hedef oraya gelmekti, şimdi ise kalmak. Umarım bunu da gerçekleştiririm. Çünkü ben bunu çok istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum