Dört yıldız Zidane'dan kaçıyor

Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane’dan memnun olmayan yıldızlar Luka Modric, Alvaro Morata, Mateo Kovacic ve James Rodriguez sezon sonunda takımdan ayrılıyor

Dört yıldız Zidane'dan kaçıyor
09 Mayıs 2017 - 14:20

Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane’dan memnun olmayan yıldızlar Luka Modric, Alvaro Morata, Mateo Kovacic ve James Rodriguez sezon sonunda takımdan ayrılıyor.

ZIDANE’DAN KAÇIYORLAR

Daily Star'ın haberine göre özellikle Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane ile sık sık karşı karşıya gelen Morata ve James Rodriguez’in takımdan ayrılması neredeyse kesinleşti. Manchester United ve Chelsea’nin peşinde olduğu iki yıldız, sık sık yedek kalmaktan şikayetçi olurken Zidane’ın kendilerine karşı olan tavrından memnun değil.

MODRIC BOMBASI

Ancak asıl kriz hiç beklenmeyen bir yerden patlak verdi. Düzenli bir şekilde 11’de şans bulan ve takımın en önemli oyuncularından olan Luka Modric de takımdan ayrılmaya karar verdi. Fransız teknik adamın tavırlarından memnun olmayan Hırvat futbolcu, başkan Florentino Perez ile görüşerek gelecek sezon takımdan ayrılmaya karar verdiğini açıkladı.