Dortmund, Milan'ı Nuri ve Aubameyang ile devirdi

International Cup’ta Milan ile karşılaşan Dortmund, Nuri Şahin ve Pierre-Emerick Aubameyang’ın golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

18 Temmuz 2017 - 16:57 - Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 17:03

Çin’de düzenlenen International Champions Cup’ın açılış maçında Milan ile mücadele eden Borussia Dortmund, rakibini 3-1 mağlup etti. 

Guangzhou şehrinde Tianhe Stadı’nda oynanan karşılaşmada perdeyi açan isim 16. dakikada milli futbolcu Nuri Şahin oldu. Dört dakika sonra sahneye çıkan golcü Pierre Emerick Aubameyang farkı ikiye çıkardı. İlk yarının sonucunu belirleyen isim ise Milan’dan Carlos Bacca oldu ve ilk 45 dakika 2-1 Alman ekibinin üstünlüğüyle sona erdi. 

Mücadelede baştan sona üstün olan Sarı-Siyahlılar, 62’de Aubameyang’ın ayağından gelen golle rakibini 3-1 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı. 

LEJYONERLER OYNADI

İki ekipte de milli futbolcularımız sahaya çıktı. Milan’da Hakan Çalhanoğlu 46’da Mbaye Niang’ın yerine oyuna girerken Emre Mor da 63’te Ousmane Dembele’nin yerine oyuna dahil oldu. Karşılaşmada ilk golü atan Nuri Şahin ise 90 dakika sahada kaldı. Sezon başında Dortmund’a transfer olan Ömer Toprak ise pasaportundaki sorun nedeniyle takımla birlikte Çin’e gelmedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum