Dorukhan Toköz, İstanbul yolcusu! 2 teklif var...

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Dorukhan Toköz, yeniden İstanbul'un yolunu tutuyor.

Dorukhan Toköz, İstanbul yolcusu! 2 teklif var...
18 Temmuz 2023 - 12:03 - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 - 12:04
Trabzonspor'da geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalan Dorukhan Toköz'ün yeni dönem öncesi sözleşmesi feshedildi. Teknik direktör Bjelica'nın fiziksel olarak eksik bulduğu oyuncu, yönetime gitmek istediğini bildirdi. Yapılan motive etme çabaları da sonuç vermeyince karşılıklı anlaşılarak bedelsiz şekilde yollar ayrıldı.

Fenerbahçe hamle yaptı

Boşa çıkan 27 yaşındaki orta sahaya Süper Lig'in büyükleri talip oldu. Kadrosuna çok sayıda kaliteli ismi takviye eden Fenerbahçe, milli oyuncuyu listesine alarak görüşme için hemen hamle yaptı. Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut tatilini yarıda kesip soluğu İstanbul'da aldı.

Emre Belözoğlu peşinde

Ayrıca Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Ahmet Bulut'a haber göndererek Dorukhan'ı istediklerini iletti. Belözoğlu daha önce de Dorukhan'ı Fenerbahçe'ye transfer etmek istemişti.

Geçen sezon 6 maçta oynadı

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden milli futbolcu Dorukhan Toköz, 2021-22 sezonunun başında transfer olduğu bordo- mavili kulüpte ilk sezonunda ligde 29 maçta, 2 gol, 2 asist üretti. 27 yaşındaki orta saha, bu süreçte Karadeniz ekibiyle şampiyonluk da yaşadı. Geçen sene ise sakatlığı nedeniyle sadece 6 müsabakaya çıkabildi. Trabzonspor formasıyla toplamda 41 maçta 2 gol, 2 asist yaptı.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum