Dorukhan Toköz: Premier Lig'de oynamak isterim

A Milli Takım ve Beşiktaş'ın genç yıldızı, kariyerinde bir gün İngiltere Premier Lig'de forma giymek istediğini ifade etti.

Dorukhan Toköz: Premier Lig'de oynamak isterim
17 Eylül 2019 - 18:30 - Güncelleme: 18 Eylül 2019 - 17:28

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz, perşembe günü oynanacak Slovan Bratislava maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Dorukhan, küçüklükten bu yana en büyük hayalinin Beşiktaş ve A Milli Takım'da forma giymek olduğunu ve şu anda bunu başardığı için de büyük bir gurur duyduğunu belirtti.

Beşiktaş'ta kısa bir süre içerisinde as kadroda kendisine yer bulan milli futbolcu, "Hayalim hep Beşiktaş gibi köklü ve değerlerini kaybetmemiş bir takımda oynamaktı, bunu başardığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların kendisini Steven Gerrard'a benzetmesi hakkında da konuşan Dorukhan, "Taraftarımızın beni Gerrard'a benzetmesi benim için mutluluk verici. Gerrard çok severek ve beğenerek takip ettiğim bir futbolcuydu. Taraftarımızın beni Gerrard'a benzetmesinden dolayı büyük bir gurur duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerinde bir gün İngiltere Premier Lig'de oynamak istediğini ifade eden milli futbolcu, "Türkiye'de forma giymekten dolayı oldukça memnunum ancak kariyerimde bir gün İngiltere Premier Lig'de oynamak isterim" dedi.

Dorukhan'ın yaptığı söyleşide verdiği yanıtlar şöyle:

- Hangi futbolcu ile yan yana oynamak isterdin?

"Manchester City forması giyen Kevin de Bruyne."

- Şampiyonlar Ligi mi, Dünya Kupası mı?

"Hem Şampiyonlar Ligi hem de Dünya Kupası. Şaka bir yana, iki kupa arasında seçim yapmak gerçekten zor ancak Avrupa şampiyonasının yaklaştığı şu dönemde ülkemize kupayı getirmeyi çok isterim.

14 yabancı sınırı, Türk futbolcular için sorun mu?

"No Comment."

- Futbolcu olmasaydın hangi mesleği yapardın?

"İnsanlara ve hayvanlara direkt olarak yarar sağlayabilecek bir alanda çalışmayı çok isterdim,"

- PES mi FIFA mı?

"Barcelona'yı seçerek FIFA oynuyorum, Dembele ile çok gol atıyorum (Gülerek)."

YORUMLAR

  • 0 Yorum