Dünya devi Courtois'nın peşinde

Chelsea file bekçisi Thibaut Courtois İspanya yolcusu. Yıldız kaleci ile görüşen Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane'ın çok istediği file bekçisini kadrosuna katma hedefinde.

Dünya devi Courtois'nın peşinde
29 Haziran 2017 - 14:52

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kaldırarak büyük bir başarıya imza atan Real Madrid şimdi de transferde en iyileri kadrosuna katma peşinde. 

Bu doğrultuda teknik direktör Zinedine Zidane'ın çok istediği ve alınması için yönetime rapor verdiği İspanyol devi Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Thibaut Courtois ile görüşüyor.  

“EN BÜYÜKLER İLGİLENİYOR” 

Belçika'da Sport dergisine konuşan yıldız kalecinin menajeri Christophe Henrotay, “En büyük kulüpler Courtois ile ilgileniyor. Buna son Avrupa şampiyonu da dahil. Oyuncum bir kaleci. Maçlar ve kupalar kazandırır. Real Madrid yetkilileriyle oyuncumun durumu hakkında görüşüyoruz. Rolüm ise  Courtois'yı sürekli bilgilendirmek” açıklamalarını yaptı.

GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Atletico Madrid'de 3 yıl boyunca forma giyen, hayat arkadaşıyla çocuğu hala Madrid'de yaşayan Courtois'nın yeniden İspanya'ya dönmek istediği öğrenildi. 

Premier Lig'de şampiyonluğa uzanan Chelsea'nin bu büyük başarısında pay sahibi olan Courtois, 39 karşılaşmanın 17'sinde kalesinde gol görmedi. Kalan 22 mücadelede ise 32 kalesini gole kapatamadı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum