'Dünyanın sonu değil'

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak elenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Dünyanın sonu değil'
25 Ağustos 2022 - 00:40
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri Kopenhag maçından sonra konuştu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

Bu seviyeler, kolay seviyeler değil. Nem oranı çok yüksek, iki takım için de zor. Bütün oyuncu grubu plana sadık kaldı. Genel olarak yapacaklarının maksimalini yaptılar.

Her şeyi denedik

Rakibe hiç pozisyon vermedik. Her şeyi denediler. Zaman geçtikçe fiziksel yorgunluk oldu. Nem yüzde 85'di. Çok istedik. Her şeyi denedik.  Yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var. Oyundan memnunum. Oyuncuları tebrik ediyorum. Bu seviye kolay değil. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. O seviye de farklı bir seviye. Oyuncularımı tebrik ettim. Çok fiziksel efor sarf ettik. Toparlanmak kolay olmayacak.

Taraftara çağrı

Bu takım, Trabzon şehrinin takımı. Biraz daha hoş görü istiyorum. Onlara yardımcı olsunlar. 4 gün sonra, büyük bir takımla, Galatasaray'la oynayacağız. Dünyanın sonu değil. Bu oyun. Djaniny'nin var, Enis'in var, Cornelius'un var, Bartra'nın var, Bakasetas'ın var. Gol atsak oyun başka bir hikayeye dönecek. 2'yi, 3'ü bulacağız
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum