Dursun Özbek'ten Ali Koç'a; ''Samimiysen açıklarsın!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaşanan hakem hataları ve Ali Koç'un yaptığı açıklamalar hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a; ''Samimiysen açıklarsın!''
12 Ocak 2024 - 15:21 - Güncelleme: 12 Ocak 2024 - 15:27
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sivasspor maçında yaşananlar ve hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u da geçtiğimiz günlerde söylediği 'Ben başkanken, bizi şampiyon yapmayacaklar' sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Sivasspor hakemi Zorbay Küçük'ü eleştiren Özbek, ''Sivas'ta bir maç oynandı. Bu maçın hakemi Sayın Zorbay Küçük. Nasıl olur da Süper Lig'de devam eden rekabet çerçevesinde Zorbay Küçük atanıyor?  Zorbay Küçük'ün yönettiği maçlarda değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin puan ortalaması 2,36. Galatasaray'ın 1,25'' ifadelerini kullandı.

''Samimiysen açıkla!''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında da konuşan Dursun Özbek, ''Belki de spor tarihinde ilk kez belki de bir başkan 'Ben başkanken bizi şampiyon yapmayacaklar' diye açıklama yaptı. Üstelik bu kişi 5 senedir başkan. Seni şampiyon yapmayacak kim? Kimi kast ediyorsun? Samimiysen açıkla. Böyle açıklama olmaz. Galatasaray'da bu açıklamayı yapan kişi, 1 saniye başkan olarak kalamaz'' dedi.

Sözlerine devam eden Özbek, ''Ali Koç 5-6 senedir başkan. Mehmet Büyükekşi 5-6 senedir mi TFF'nin başkanı? Ali Koç'un ne demek istediği beli değil. Kim seni şampiyon yapmayacak? Federasyon mu, MHK mi? Başkaları mı? Ali Koç başkanken, 4-5 federasyon değişmiş. Hepsi mi böyle istiyordu?'' dedi.

Dursun Özbek Galatasaray'ın finansal açıdan bir sorunu olmadığını da söylerken ''Son günlerde yapılan algılara bağlı olarak... Kulübümün mevcut maaşları bırakın, primleri dahi ödenmiştir. Ne amatör şubelerde ne de profesyonel futbol takımında, Galatasaray formasını terleten kimseye 1 kuruş borcumuz yoktur'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum