Dursun Özbek'ten Florya çıkarması

Dursun Özbek'in, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra moral olarak çöken takımını yeniden ayağa kaldırmak için bir takım toplantısı yaptığı öğrenildi

Dursun Özbek'ten Florya çıkarması
26 Nisan 2017 - 20:26

Dursun Özbek'in, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra moral olarak çöken takımını yeniden ayağa kaldırmak için bir takım toplantısı yaptığı öğrenildi.

"ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ BİLİYORUM"

Fenerbahçe derbisindeki mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutlayan Özbek, “Sonuç istediğimiz gibi olmadı ama lig devam ediyor. Yenilgi sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum” diyerek oyuncularına moral verdi.

"6 MAÇI ALIN”

Artık ligin sonuna yaklaştıklarını da futbolculara hatırlatan Dursun Özbek, “Sizi seven 25 milyon kişiyi üzmeye hakkınız yok. Onların üzüntüsünü şu anda tahmin etmek mümkün değil” diye konuştu. Sezonun bitimine 6 maç kala takımından ayağa kalkmalarını isteyen başkan, “Taraftarın daha fazla gözyaşı dökmesine izin vermeyin” diyerek futbolcuları uyardı.

KAPTAN SÖZ VERDİ

Başkan Dursun Özbek’ten sonra söz alan kaptan Selçuk, “Fenerbahçe maçında sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bundan sonraki 6 maçı almak için size söz veriyoruz” diye konuştu. “Taraftarları daha fazla üzmeye hakkımız yok” diyen kaptan takım arkadaşlarından bütün güçlerini sahaya yansıtmalarını istedi.