Dursun Özbek'ten olay sözler; ''Ali Koç istifa!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, verdiği özel röportajda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Dursun Özbek'ten olay sözler; ''Ali Koç istifa!''
05 Şubat 2024 - 18:53
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığından derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

DHA'ya verdiği özel röportajda dikkat çekici ifadeler kullanan Dursun Özbek, Ali Koç'a ''Son divanı izlemedim fakat Fenerbahçe Başkanı olacak zatın söyledikleri basına da yansıdı, dolayısıyla tarafıma da geldi. Tabii hoş bir ifade tarzı değil. Bunu şöyle yorumluyorum ben; Fenerbahçe başkanı olacak kişi Vehbi Koç'un torunu. Bu kişi aynı zamanda iyi bir eğitim almış, Koç ailesinin bir mensubu. Türkiye için Koç ailesi önemli bir aile. Yurt dışında ve yurt içinde iyi bir eğitim görmüş, çok önemli eğitim almış. İyi bir iş hayatı var. Çok zengin bir aileye mensup. Peki böyle bir kişi niye Türk futboluna bölünmeyi, kutuplaşmayı ve birbirine düşman olmayı getirmeye çalışır?'' şeklinde seslendi.

Galatasaray'daki başkanlık geleceği hakkında da konuşan Özbek ''Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. Bu manada camiamızı mutlu etmek hiç hem amatör branşlarda hem futbolda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Her yerde bizim arkamızda durdular. Sahadaki performansı yukarı çekmek için en yüksek seviyede desteklerini gösterdiler. Camiama teşekkür ederim. Geldiğimiz günden beri huzur içinde, sevgiyle çalışmalar yapmak için onlara çağrı yapmıştım. Camiamız bize bu güzel günleri, sevgi dolu iklimi sundu. Biz de gereğini yapmaya çalıştık. Bir teşekkür de yönetim kurulu arkadaşlarıma gönderiyorum. Onlar da aldığımız bu emaneti en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dolayısıyla 2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum