Dursun Özbek'ten seçim öncesi Fatih Terim sözleri

Galatasaray'da başkan adaylarından Dursun Özbek yaklaşan seçim öncesi Fatih Terim hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

Dursun Özbek'ten seçim öncesi Fatih Terim sözleri
03 Haziran 2022 - 22:58
Galatasaray'da başkan adaylarından Dursun Özbek, 11 Haziran'daki seçim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adaylığını da açıklayan Dursun Özbek, projelerini anlattığı lansmanda açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezon Galatasaray'ın başarı kazanacağına yürekten inandığını belirten Özbek, "Benim bir tane amacım var, o da Galatasaray'ı mali açıdan sürdürülebilir, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek. Bu sadece benim değil, her Galatasaray taraftarının çocuğuna, torununa borcu. Galatasaray Kulübü 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda en çok kupayı alan spor kulübü olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Sizler de inanın değerli Galatasaraylılar." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim açıklaması 

Fatih Terim'le ilgili olarak da konuşan Özbek, "Fatih Hoca'nın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz, Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak taraftarımız bize inansın. Herkesin gıptayla bakacağı bir takım yaratacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum