Dursun Özbek'ten Sinan Güler açıklaması

Galatasaray Başkanı Fenerbahçe'ye giden Sinan Güler ve yollarını ayırdıkları Ergin Ataman ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Dursun Özbek'ten Sinan Güler açıklaması
07 Temmuz 2017 - 14:12

Anadolu Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Fenerbahçe'ye transfer olan Sinan Güler olayıyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Sinan'ın Türk basketbolunun gurur duyduğu bir isim olduğunu belirten Özbek, "Bize euroleague'de oynamak istediğini ifade etti. Buna saygı duyuyorum. Ancak Fenerbahçe'ye gitmesi kendi tercihi" sözlerini sarf etti.

ATAMAN KONUŞMAMALIYDI

Ergin Ataman'la ilgili de önemli ifadeler kullanan Dursun Özbek, "Ataman çok iyi bir Galatasaraylı, bu tartışılmaz... 5 yıl boyunca bize çok önemli hizmetleri oldu. ama kontratı bitmişti. Geçen sezon göndersek niye gönderdiniz denebilirdi. Ama bu sezon kontratı bitti. Basın önünde bu konuları konuşmamalıydı. Galatasaray'a yakışmıyor. Kulüplerin, antrenörlerin kendi planları olabilir. Bizim daha iyi performans göstermemiz için bu kararı aldık. Çok yönlü düşünmek zorundayım. Burada aslolan kişiler değil, Galatasaray'dır" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum