Dusan Tadic'in kazanma hırsı!

Sırbistan Milli Takımı’nın Kaptanı Dusan Tadic’in Bulgaristan maçı öncesinde arkadaşlarına yaptığı motivasyon konuşması büyük ilgi gördü. Sarı-lacivertliler, Tadic’in F.Bahçe’de de soyunma odasının liderleri arasında olduğunu dile getirdi.

Dusan Tadic'in kazanma hırsı!
24 Kasım 2023 - 09:13
Sırbistan Milli Takımı Kaptanı Dusan Tadic’in Bulgaristan maçı öncesi takıma yaptığı konuşma sosyal medyadan yayınlandı. Takım, bu konuşmanın ardından motive bir şekilde sahaya çıktı ve Euro 2024 vizesi aldı. Sarı-lacivertliler, Tadic’in Fenerbahçe’de de bu tür coşku veren konuşmalar yaptığı, soyunma odasının liderlerinden biri olduğunu ifade etti.

Büyük ilgi gören ve beğenilen videoda Kaptan Tadic’in Sırbistanlı futbolculara, “Arkadaşlar tam gaz. Başlangıçtan bitişe kadar maksimum konsantrasyon. Hesaplamalar ya da başka bir şey beni ilgilendirmiyor. Bu takımın birlikteliği var.

Başlangıçtan itibaren nereye geldiklerini gösterelim. Litvanya maçında olduğu gibi... 1 gol, 2 gol.. İleriye gidiyoruz. Durmak yok. Başlangıçtan itibaren kimin patron olduğu biliniyor” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın uzun süredir bu tip bir lidere ihtiyacı bulunduğunu dile getiren kulüp yetkilileri, Dzeko ile birlikte Fenerbahçe’deki bu boşluğu doldurduklarını dile getirdi.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum