Dybala aşkı bitmiyor!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 88 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şu ana kadar 4 ismi resmen açıklayan sarı-kırmızılı ekip, Zaha'yı bile geride bırakacak 4 dünya yıldızını daha gündemine alarak transferde atağa kalktı.

Dybala aşkı bitmiyor!
27 Temmuz 2023 - 09:57
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Okan Buruk yönetiminde 88 puan toplayarak şampiyon tamamladı.

Yeni dönem için çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk resmi maçını dün Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Litvanya ekibi Zalgiris ile oynadı.

Cimbom, Litvanya ekibi ile sahadan 2-2'lik skorla beraberlikle ayrılırken, turu rövanş maçına bırakmış oldu.

4 transfer bitti

Bir yandan da transfer için yoğun mesai harcayan Galatasaray, ilk olarak Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'te forma giyen Angelino'yu kiralayarak yaptı.

Ardından ise sırasıyla; Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu ve Wilfired Zaha'yı resmen duyuran Aslan'da flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar...

İlk bomba Dybala

Galatasaray'ın listesine girmiş ilk futbolcu dünya yıldızı Paulo Dybala. Arjanlinli futbolcuyu almak isteyen Cimbom şartları zorluyor.

Dybla'nın en yüksek piyasa değeri 110 milyon Euro olurken, Yıldız oyuncuya kariyeri boyunca toplamda 52.90 milyon Euro bonservis ödendi.

Kulüpler ve Milli takım bazında Fransız oyuncu 481 maça çıkarken toplamda 169 gol atıp 72 asist yaptı.

Ada'dan büyük transfer

Galatasaray'ın transfer listesindeki bir diğer yıldızda Tomas Soucek. Transferi en zor olan isimlerden biri olan Soucek için şartlar sonuna kadar denenecek.

Çek futbolcunun boyu 1.92 olması sebebiyle orta sahada fiziki üstülüğü ve kafa toplarındaki avantajı göze çarpıyor.

Güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olan Soucek, kariyerinde 340 maça çıkarken, bu müsabakalarda 71 gol ve 24 asist yaptı.

Fred hamlesi

Galatasaray, Manchester United'in yıldız futbolcularında Fred'i radarına aldı. Galatasaray, Brezilyalı futbolcuyu orta saha takviyesi için istiyor.

Şampiyonlar Ligi için fizik gücünü arttıracak futbolcu süphesiz Cimbom'a seviye atlatacak. Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan yıldız orta saha kariyerinde 408 maçta 36 gol 43 asist yaptı.

Cimbom'da orta saha için diğer adaylardan biri Giovani Lo Celso. Yıldız orta saha Premier Lig'de Tottenham forması giyiyor.

2 sezondur kiralık olarak Villereal'da forma giyen Lo Celso pasör özelliğiyle öne çıkıyor.

Kariyerinde 287 maça çıkan yıldız futbolcu 36 gol atıp 38 asist yaptı. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon Euro.(Sabah) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum