Dzeko resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin sağlık kontrollerinden geçirdiği Edin Dzeko, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Dzeko resmen Fenerbahçe'de!
23 Haziran 2023 - 09:20 - Güncelleme: 23 Haziran 2023 - 09:20
Fenerbahçe, İstanbul'a getirdiği Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

KAP'a bildirildi

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Edin Dzeko: Sabırsızlanıyorum

İmzası sonrası FB TV'ye konuşan Bosna Hersekli futbolcu şunları söyledi:

Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

Kulübümüz, dünyaca ünlü yıldız oyuncu Edin Dzeko’yu 2 yıllığına kadrosuna kattı. Bosna Hersekli santrafor 2023-24 ve 2024-25 sezonlarında Fenerbahçemizin formasını giyecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkanımız Ali Koç’un yanı sıra Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

Edin Dzeko’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum