Edgar Ie: ''Yarı yolda bıraktılar''

Sakatlığı sonrası Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen Edgar Ie, ilk kez açıklamalarda bulundu.

Edgar Ie: ''Yarı yolda bıraktılar''
08 Mart 2022 - 11:15
Sakatlığı sonrası sezonu kapatan ve Trabzonspor 'da sözleşmesi feshedilen Edgar IE, Bordo-Mavili ekip hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Mundo Deportivo'ya konuşan 27 yaşındaki futbolcu Trabzon'da mutlu olduğunu ancak sakatlığı sonrası takımın kendisini yarı yolda bıraktığını belirterek, "Orada mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlanana kadar oynuyordum. Bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama ben Portekiz'de ameliyat olmayı tercih ettim. Önce onay verdiler ama sonra ya Türkiye'de olacağımı ya da sözleşmemi feshedeceklerini söylediler. Türkçe bilmediğim ya da İngilizcem iyi olmadığı için kendimi rahat hissetmedim ve bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyat olmayı tercih ettim. Bunu anlamadılar. Beni yarı yolda bıraktılar." sözlerini dile getirdi.

''Sözleşmemi yenilemek üzereydim''

Sakatlığı öncesi sözleşmesini yenilemek üzere olduğunu da belirten Edgar IE, "Futbolun acı gerçeği. Üstelik sakatlanmadan önce sözleşmemi yenilemek üzereydim. Şu anda iyileşmeye odaklandım. Şanslıyım ki her şey yolunda gidiyor ve iki ay içinde hazır olmayı umuyorum. Orada her şey iyi gidiyordu. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar için en iyisini diliyorum." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum