Edin Visca için sürpriz Fenerbahçe iddiası!

Başakşehir'in yıldız ismi Edin Visca için Fenerbahçe'nin planı ortaya çıktı.

Edin Visca için sürpriz Fenerbahçe iddiası!
29 Ağustos 2020 - 10:17
Transfer döneminin en flaş takımı Fenerbahçe cephesine ilişkin sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Yaptığı transferlerle ses getiren Fenerbahçe'nin transferde yeni bir bomba daha patlatmanın peşinde olduğu belirtildi.

Sarı-Lacivertliler, Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Kanarya'nın bu transfer için iki yıldızını Başakşehir'e teklif ettiği ortaya çıktı. 

Karşılık olarak Ozan ve Deniz

Takvim'in haberine göre Kanarya, orta sahadaki oyuncularından Ozan Tufan ve Deniz Türüç'ü Visca'yı alabilmek için teklif ettiği öğrenildi. Başakşehir ise bu teklif için kesin kararını vermedi.

Fenerbahçe'de transferleri bitiren Emre Belözoğlu'nun eski takım arkadaşını ikna etmek için büyük bir çaba gösterdiği öğrenildi. 2011'den beri Medipol Başakşehir'de forma giyen Boşnak kanat oyuncusu istikrarıyla göz dolduruyor. Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın güncel piyasa değeri 12.5 milyon Euro. Süper Lig'de 263 karşılaşmaya çıkan yıldız oyuncu 76 gol ve 76 asist üretti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum