Edinson Cavani için Galatasaray da var

Paris Saint Germain'den ayrılması beklenen Edinson Cavani ile ilgilenen takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğu iddia edildi. Peki Cavani için devrede olan 4 takımdan hangisi öne çıkıyor?

Edinson Cavani için Galatasaray da var
25 Mayıs 2020 - 17:41 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 19:54

Paris Saint Germain ile sözleşmesi bitecek olan Edinson Cavani için Fransız gazeteci Ignazio Genuardi’nin iddiası günün en çok dikkat çeken konularından biri oldu.

Ignazio Genuardi, Cavani’nin Paris Saint Germain ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığını ve yıldız oyuncuyu isteyen takımlar arasında Galatasaray olduğunu iddia etti. Genuardi transfer dedikodularıyla ilgiliGalatasaray'ın da Cavani'ye ilgisi oldu fakat Cavani, Türkiye'ye sıcak bakmıyor. Newcastle'ın teklifini de reddetti. Inter ve Atletico Madrid'den de teklifler var. Ancak Cavani şu anda kararını vermedi. Avrupa'da büyük takımda forma giymek istiyor’  ifadelerini kullandı.

7 yıllık serüvenin sonuna geliyor

Napoli’den 2013 yılında 64,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Paris Saint Germain’e transfer olan Cavani, Fransız temsilcisi ile 6 Ligue 1 şampiyonluğu yaşarken, tüm kulvarlarda toplam 138 gol kaydetti.

Inter ve Atletico Madrid

Bu transfer yarışında hem ekonomik imkanları ve mücadele ettikleri lig nedeniyle Atletico Madrid ve Inter öne çıkan iki takım olarak görülüyor. Uruguaylı oyuncu kendisi ile daha önce de yakından ilgilenen Atletico Madrid için oldukça ideal bir tercih olacaktır. Diego Costa’nın ilerleyen yaşı, Morata’nın istikrarsızlığı nedeniyle forvete ihtiyaç duyan Atletico Madrid’in Uruguaylı oyuncu ile transfer sezonu açılınca temasa geçmesi bekleniyor.


Galatasaray ve Newcastle

Galatasaray ekonomik olarak, Newcastle ise büyük hedefleri olmaması nedeniyle bu transfer dedikodularında ikinci planda kalmış durumda. Sarı-kırmızılı takım bonservis bedeli ödemeyecek olsa da, Cavani’nin yıllık maliyetini karşılama riskinin altına girmeyecektir.

Newcastle kısa süre önce önemli bir yatırım aldı ancak onların da Cavani için bir cazibe merkezi olmadığı açık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum