Efecan Karaca, F.Bahçe'ye transfer olacak mı?

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı Alanyaspor'un yıldız ismi Efecan Karaca konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Efecan Karaca, F.Bahçe'ye transfer olacak mı?
03 Şubat 2022 - 12:34
Fenerbahçe'de gündemin 1. maddesine oturan Efecan Karaca'nın transferi maddi anlaşmazlık nedeniyle dün gece tıkandı. Sinan Gümüş’ün Alanyaspor'u değil de Antalyaspor'u istemesi sonrası sadece para üzerinden yürütülen görüşmelerde Alanya'nın peşinatı yüksek tutması, F.Bahçe'nin ise ödemeyi taksitlendirmek istemesi üzerine Transfer görüşmesi kapandı.

Futbolcu ile görüşmeleri olumlu geçen Fenerbahçe’nin Efecan Karaca’yı sezon sonu bonservissiz almak istediği öğrenilirken Alanyaspor’un futbolcuya yeni sözleme için ön protokol imzalattığı iddia edildi. Bu arada daha önce Trabzonspor transferi son anda gerçekleşmeyen Efecan’ın Fenerbahçe transferinin de son anda yaşananlar yüzünden iptaline çok üzüldüğü öğrenildi.

Farioli bırakmak istemiyor

Alanya Teknik Direktörü Farioli de geçtiğimiz günlerde 32 yaşındaki oyuncunun ayrılmasını istemediini "Efecan, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli" sözleriyle ifade etmişti. (Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum