Efes'ten milli oyuncuya kanca

Transferde hareketli saatler geçiren Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ın milli oyuncusu Sinan Güler ile ilgileniyor.

Efes'ten milli oyuncuya kanca
16 Haziran 2017 - 17:30

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve sil baştan başlayan Anadolu Efes, Thomas Heurtel'in Barcelona ile anlaşmasının ardından DeShaun Thomas, Jason Granger ve Tyler Honeycutt ile yolları ayırdı. Kadrosunu âdeta sıfırdan oluşturan Lacivert-Beyazlılar, Galatasaray Odeabank'ta sözleşmesi sona eren Sinan Güler ile ilgileniyor.

EUROLEAGUE'DE OYNAMAYA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Eurohoops'un haberine göre Sinan, karar verme aşamasında bütün seçenekleri göz önünde bulundurarak en doğru takımı seçmek istiyor. Hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan talipleri olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun EuroLeague'de oynama isteği Anadolu Efes'in kozu olabilir. 

5 YIL EFES'TE FORMA GİYMİŞTİ

Daha önce 2008-2013 yılları arasında Lacivert-Beyazlı formayı giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla Turkish Airlines EuroLeague'de 30 maça çıkarken 10.5 sayı, 5.6 asist, 2.8 ribaund ve 1.3 top çalma ortalamaları yakalamıştı. 

SAYI KRALI ALINMIŞTI

Daha önce Bryant Dunston ile sözleşmesini uzatan ve Derrick Brown ile ücretinde indirime giderek anlaşması beklenen Efes, ilk transferini Yeşilgiresun'da ligi sayı kralı olarak tamamlayan Ricky Ledo ile yapmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum