Eksik Manchester kazanmasını bildi

Manchester United Premier Lig’in 34

Eksik Manchester kazanmasını bildi
23 Nisan 2017 - 18:27

Manchester United Premier Lig’in 34.haftasında eksiklerle çıktığı Burnley deplasmanında 21. dakikada Antony Martial ve 39. dakikada Wayne Rooney’in attığı gollerle 2-0 kazandı.

UNITED HIZLI BAŞLADI

Hakem Anthony Taylor’ın düdüğüyle maça iyi başlayan taraf konuk Manchester United oldu. Henüz ilk dakikalardan itibaren ev sahibinin üzerinde baskı kuran Kırmızı Şeytanlar, Paul Pogba ve Wayne Rooney ile erken yakaladıkları fırsatlardan yararlanmayı başaramadılar.

İLK YARIDA BİTTİ

Maçın 21. dakikasında ise Andre Herrera’nın asistinde golü bulan Anthony Martial, takımına deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da hücum yapmayı bırakmayan Mourinho’nun takımı, 39. Dakikada Wayne Rooney’in frikikten kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmazken taraflar soyunma odasına 2-0’lık Manchester United üstünlüğü ile gittiler.

İKİNCİ YARI RÖLANTİ

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne ilk yarıda yakaladığı skorla rahat başlayan United, Rooney ve Martial ile zaman zaman etkili olmaya devam etti. Ev sahibi Burnley ise maç boyunca pek dişe dokunur bir tehlike yaratamazken, Manchester United 2-0’lık skorla zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmayı başardı.

MOURINHO’NUN ADAMLARI ADIM ADIM

Manchester United’ın Premier Lig’deki kararlı yürüyüşü ise sürüyor. Ligde en son 2016’nın eylülünde kaybeden Kırmızı Şeytanlar, bu galibiyetle 2 maçı eksik olarak 63 puana vardı ve 5. sıradaki yerini korudu. Burnley ise 36 puanla 15. sırada kaldı.

Arda ilçöl - futboo.com