Elif'li Fenerbahçe Cagliari karşısında

Sarı-lacivertli takım yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalyan ekibini Kadıköy'de konuk ediyor. Karşılaşma ücretsiz olarak izlenebilecek. Peki Fenerbahçe - Cagliari maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Elif'li Fenerbahçe Cagliari karşısında
07 Ağustos 2017 - 11:12 - Güncelleme: 07 Ağustos 2017 - 18:10

Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya’nın Cagliari takımıyla karşılaşıyor.

Sarı-lacivertli takımın Cagliari’den transfer ettiği Mauricio Isla’nın alınması sırasında yapılan anlaşma gereği bu maçın oynanması karalaştırılmıştı. 

Karşılaşma 7 Ağustos Pazartesi günü (bu akşam) 20:30’da Ülker Stadyumu’nda yapılacak ve Dsmart 77. Kanal’dan naklen yayınlanacak.

VARDAR - FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

KARŞILAŞMA ÜCRETSİZ OLACAK

Fenerbahçe Yönetimi’nin aldığı kararla bu karşılaşma sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.

ELİF ELMAS SAHNE ALIYOR

Aykut Kocaman'ın bu karşılaşmada bazı alternatif oyuncuları denemesi bekleniyor. Özellikle sarı-lacivertli takımın Makedonya'nın Rabotnicki takımından transfer ettiği 17 yaşındaki Elif Elmas'ın bugünkü maçta oynaması bekleniyor.

18 yaşını doldurmadığı için resmi olarak Fenerbahçe'yle profesyonel sözleşme imzalamayan bu yüzden de lisansı çıkartılamayan Elif'in Cagilari karşılaşmasında oynatılması için FIFA'dan özel izin bekleniyor.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu daha önce Elif Elmas'la ilgili olarak şunları söylemişti:

“Elif Elmas potansiyeli çok yüksek bir oyuncu ve çok fazla talibi vardı. Hasan Çetinkaya'nın yoğun uğraşları sonrasında Elif'i biz transfer ettik. 50 milyon euro seviyesinde bir oyuncu. Mesela bizim Oğuz Kaan da 15-20 milyon euro'luk bir oyuncu. Ama Elif, değer olarak 50 milyon euro seviyesine gelebilecek bir oyuncu. Elif için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. FIFA'nın kararına göre resmi maçlarda oynayıp oynamayacağı belli olacak. FIFA transfer sezonu bitmeden karar vermezse Ocak ayını bekleyecek. Avrupa'nın birçok önemli kulübü hala onun peşinde...” 

CAGLIARI GEÇEN SEZON 11. OLDU

19 Ağustos günü Serie A’daki sezonun ilk maçında son şampiyon Juventus’a konuk olacak Cagilari’yi İtalyan teknik adam Massimo Rastelli çalıştırıyor.

Kadrosunu Juventus Romagna, İnter’den Andreolli ve Senna Miange ile Sampdoria’dan Luca Cigarini ile güçlendiren Cagliari geçtiğimiz sezon İtalya Serie A’yı 47 puanla 11.sırada tamamlamıştı.

İtalyan ekibi yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Brescia ile 2-2 berabere kalmış, Olbia 1905’e 1-0 yenilmişti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Jaoa Pedro takımın en önemli ismi olarak gözükürken Forvette yer alan Diego Farias, ve orta saha oyuncusu Nicolo Barella da takımın önemli isimleri olarak öne çıkıyor.

ESKİ YILDIZ BORRIELLO DA TAKIMDA

Milan, İnter, Juventus, Roma gibi kulüplerde forma giyen 35 yaşındaki forvet oyuncusu Marco Borriello ise takımın en tecrübeli ismi.

FENERBAHÇE’NİN 6.HAZIRLIK MAÇI

Yeni sezonun ilk maçını 12 Ağustos Cumartesi akşamı Göztepe ile yapacak olan Fenerbahçe şimdiye kadar 5 hazırlık maçı oynadı. Sarı-lacivertli ekibin bu maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-CS Juventus Bükreş: 2-3

Fenerbahçe-Sporting Lizbon: 1-2

Fenerbahçe-Marsilya: 0-1

Fenerbahçe-Athletic Bilbao: 0-0

Fenerbahçe-AS Monaco: 1-1

Sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı iki maçta ise Sturm Graz'ı deplasmanda 2-1 yenmiş, Kadıköy'deki 1-1'lik sonuçla tur atlamayı başarmıştı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedon rakibi Üsküp vardar ile 17 ve 24 Ağustos'ta karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum