Eljif'e 2, Diagne'ye 4 maç ceza

Ümraniyespor maçında rakibinin ayağına basarak doğrudan kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Makedon oyuncusu Eljif Elmas 2 maç ceza aldı. Bursaspor maçında forma giymeyen genç futbolcu; sarı-lacivertli takımın perşembe günü Ümraniyespor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da oynamayacak ve cezasını tamamlayacak.

Eljif'e 2, Diagne'ye 4 maç ceza
22 Ocak 2019 - 15:30 - Güncelleme: 22 Ocak 2019 - 15:38

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçlarında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Eljif Elmas ile Kasımpaşalı Mbaye Diagne'nin cezaları belli oldu.

Buna göre Ümraniyespor maçında rakibinin ayağına basarak doğrudan kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Makedon oyuncusu Eljif Elmas 2 maç ceza aldı. Bursaspor maçında forma giymeyen genç futbolcu; sarı-lacivertli takımın perşembe günü Ümraniyespor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da oynamayacak ve cezasını tamamlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 20 golle sezonun ilk yarısını gol kralı olarak tamamlayan ve bütün dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşalı Mbaye Diagne de Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Alanyaspor maçının bitiş düdüğünün ardından rakibine tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart görmüştü.

PFDK Kasımpaşa'nın Senegalli forvetine 4 maç ceza verdi. Geride bıraktığımız hafta Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyen Diagne, kupadaki Aytemiz Alanyaspor ile ligdeki Medipol Başakşehir ve DG Sivasspor maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum