Elmander'in derbi tahmini ve Terim itirafı

Johan Elmander, yaklaşan derbi öncesi Galatasaray'ın şansını GS TV'ye değerlendirdi ve gelecek planları hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Elmander'in derbi tahmini ve Terim itirafı
20 Kasım 2021 - 01:46
Galatasaray'ın eski golcülerinden Johan Elmander, Fenerbahçe derbisi öncesi GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Johan Elmander, günün birinde Fatih Terim'in yardımcılığını yapmaktan mutluluk duyacağını söylerken, derbiyle ilgili tahminde de bulundu.

Derbiyi değerlendiren İsveçli yıldız ''Derbiler her zaman zordur. Ne olacağını kestiremezsin. Dualarım, Galatasaray'ın kazanması yönünde. Bence kazanacaklar. Daha önce oyuncu olarak buradaydım. Şimdi bir taraftar buradayım. Galatasaray'ın yeri bende farklı. Oyuncuları, taraftarı, ortamı ve takımı seviyorum''  ifadelerini kullandı.

''Fatih Terim tam bir kral''

Fatih Terim hakkında da konuşan Elmander ''Birkaç ay içinde İsveç'ten lisansımı alacağım. Sonrasında bakalım neler olacak. Fatih Terim çok güçlü bir teknik direktör. Bir gün ona yardımcı antrenör olmak isterim, neden olmasın? Belki, ileride. Fatih Terim bir kral. Onunla çalışmak mükemmel olur. Ancak tabii ilerisi için neler olacak bakacağız'' dedi.

Fenerbahçe'ye karşı oynadığı ilk derbiden bahseden Johan Elmander ''İlk Fenerbahçe derbimde attığım gol benim için çok önemliydi. Transfer olduğum zamandan önceki sezon Galatasaray, sezonu 8. sırada tamamlamıştı ve bizden beklenti büyüktü. O maçı domine edip, 3-1 kazanmıştık. Rakibe fırsat tanımamıştık'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum