Emenike'nin yaşam koçu artık Moussa Sow

Fenerbahçe’de disiplinsiz tavırlarıyla kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması konusunda yol sunulan Emenike’ye, Sow koçluk yapacak

Emenike'nin yaşam koçu artık Moussa Sow
10 Şubat 2017 - 08:02

Fenerbahçe’de disiplinsiz tavırlarıyla kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması konusunda yol sunulan Emenike’ye, Sow koçluk yapacak. Emenike ile birebir iletişimi kuvvetli olan Sow, Emenike’nin forma kazanması için yardımcı olacak.

Emenike ve van der Wiel disiplinsiz tavırlarından dolayı kadro dışı kaldı, bu süreç en çok Fenerbahçe’yi yaraladı. Süper Lig’e iyi başlayan, kritik maçlarda attığı gollerle takımına katkı sağlayan Emenike, Dick Advocaat tarafından kazanılmak isteniyor. ROBIN CEZALIYKEN DEVREYE GİRECEK Dick Advocaat, bu doğrultuda Emenike ile arasındaki buzları eritmek için takımda gelecek sezon kaptan olması beklenen Moussa Sow’la temasa geçti. Moussa Sow’un Emenike ile olan iletişiminden faydalanmak isteyen Advocaat, performansını arttırması için Emenike’ye baskı yapmasını istedi. Moussa Sow, bu durumdan memnun olarak destek vereceğinin sözünü verdi. Yönetim'in de bu konuya sıcak bakmasının ardından taraftar tarafından olumsuz bakılan Nijeryalı yıldız hem fiziken hem de psikolojik olarak hazır hale geldiğinde takıma alınacak. Özellikle van Persie'nin 3 maçlık cezasının olduğu dönemde Emenike'nin kulübede taze güç olarak kullanılması planlanıyor. Emenike bu sezon 20 maçta 1144 dakika forma giydi. Nijeryalı oyuncu bu maçlarda 7 gol 4 asistlik katkıda bulundu.