Emre Akbaba'ya doktorlar izin vermedi

Galatasaray'ın genç yıldızı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam etmek istedi, ancak sağlık ekibi izin vermedi.

Emre Akbaba'ya doktorlar izin vermedi
02 Ekim 2018 - 13:18

Erzurumspor ile oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Emre Akbaba'nın, çektiği acılara rağmen sahada kalmak istediği ama sağlık ekibi ve teknik heyeti ikna edemediği belirlendi.

34. dakikada sol ayak baş parmağından sakatlandıktan sonra 3-4 dakika oyunda kalan Emre, 38. dakikada acılar içinde kenara gelmişti. Yıldız futbolcunun ayak parmağındaki kırığa rağmen sahada kalmak için yoğun çaba sarf ettiği ama başarılı olamadığı belirlendi.

Emre'nin, "Sahada olmam gerek. En azından devreyi böyle bitireyim, arada tedavi olurum" dediği öğrenildi. Tekrar sahaya giren ama ağrısı dinmeyen Emre'nin bu durumunun sağlık ekibi ve teknik kadroda endişe yarattığı, durumunun ciddi olabileceği öngörülerek kenara alındığı öğrenildi.

Kenara gelmek istemeyen ancak değişiklik tabelasını görünce direkt olarak soyunma odasının yolunu tutan yetenekli futbolcunun burada yetkililere isyan ederek, "Böyle bir maçta çıkmamam gerekiyordu. Takımın ve hocamın bana ihtiyacı vardı" dediği belirtildi.

Emre'nin yaşadığı acılara rağmen, oynama isteğinin Fatih Terim ve ekibi tarafından takdirle karşılandığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum