Emre Belözoğlu'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ve Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı
21 Nisan 2024 - 00:02 - Güncelleme: 21 Nisan 2024 - 00:05
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hem Türk futbolunda yaşananlar hem de Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, Türk futbolunun değişmesi için uzun yıllara ihtiyacı olduğunu söylerken Fenerbahçe'ye karşı bir hata yapmadığını da belirtti. 

Fenerbahçe ile ilgili konuşan Belözoğlu ''Bir teknik adamın geçmişte oynadığı takıma karşı maç kazandığında eleştiriler ve ağır hakaretler alması gerektiğine inanan herkesin çok fazla futbol bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunun hakkaniyetle alakası yok. Fenerbahçe'ye karşı hiçbir hatam yok. Fenerbahçe'de formamın sonuna kadar hakkını verdim. İspatlayacağım hiçbir şey yok. Bu eleştirileri Fenerbahçeli olduğum için sineye çekiyorum'' ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun değişmesi için uzun yıllara ihtiyacı olduğunu da söyleyen Emre Belözoğlu ''Türk futbolunda idealist tipler var. O insanların önünün açılacağı bir yapının inşa edilmesi lazım. Futbol delisi bir adamım. Daha sistemsel ve felsefi değişimler yapmak lazım. Her sene yeni kural olmaz. 8 milyon nüfusa sahip Hırvatistan, tüm branşlarda şampiyonlar yetiştiriyorsa biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Futbol ikliminin düzelmesi gerekiyor. Bunun için yöneticiler sorumluluk hissetmeli. Şu an bunu becerebilecek bir potansiyel yok. Değişmesi gereken çok şey var. İnşallah bunu yapabilecek yönetici profilleri oluşur'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum