Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim'e övgü

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fiorentina maçı öncesinde konuştu.

Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim'e övgü
14 Eylül 2022 - 23:47
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Avrupa Ligi'ndeki Fiorentina maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Fatih Terim'den özgü dolu ifadelerle bahsetti.

Bir dönem Fiorentina'yı da çalıştıran Fatih Terim'in de stadyumda olacağını söyleyen Emre Belözoğlu ''Terim çok değerli bir antrenör. Fiorentina'da çalışırken, Türkiye'deki herkes Fiorentina'yı tutmaya başladı. Herkes onun gibi olmak ister, Galatasaray'da da benim antrenörlüğümü yaptı. Çok değerli birisi, gerçekten severim kendisini. Fatih Terim, yarın bizimle olacak. Stadyumun ismi de kendi ismi. Terim, ülke futbolu için gelmiş geçmiş en büyük teknik adam. Her zaman ülke futbolunda yeri farklı olacaktırFatih Terim, yarın bizimle olacak. Stadyumun ismi de kendi ismi. Terim, ülke futbolu için gelmiş geçmiş en büyük teknik adam. Her zaman ülke futbolunda yeri farklı olacaktır'' ifadelerini kullandı.

"Bir gün İtalya’da teknik direktörlük yapmak ister misiniz?" sorusunu da yanıtlayan Belözoğlu ''Benim için İtalya, Türkiye’den sonra en sevdiğim ülke diyebilirim. Orada güzel zamanlarım geçti. Onlarla benzer özelliklerimiz olduğunu düşünüyorum. Bir gün tabii ki hedefim, Avrupa’da teknik adamlık yapmak. Bu İtalya olursa çok daha mutlu olurum. Bu şu anda çok yakın bir hedef olarak görülmüyor'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum