Emre Belözoğlu için Süper Lig'de ciddi iddia

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Emre Belözoğlu hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Emre Belözoğlu için Süper Lig'de ciddi iddia
19 Eylül 2021 - 13:57
Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan ve oynadığı 5 maçta galibiyet alamayıp 4 kez sahadan mağlup ayrılan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun'un koltuğu ciddi şekilde sallanıyor.

Karadeniz ekibi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Bülent Uygun'la yolların ayrılacağına dair çıkan haberleri yalanlasa da, gündeme sürpriz bir teknik direktör geldi.
Çaykur Rizespor hafta içi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Bülent Uygun'a tam destek vermiş ve yola devam edeceklerini ifade etmişti.

Yaşanan bu gelişmeye rağmen teknik direktör arayışlarına başlayan Çaykur Rizespor'da listenin ilk sırasında Emre Belözoğlu'nun adı yazıldı.

Gökhan Gönül devrede

Son olarak Adana Demirspor'a 3-1 yenilerek kötü gidişatını sürdüren Karadeniz ekibinin, genç çalıştırıcı ile resmi olarak temas kurduğu öne sürüldü. Rizespor'un, tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül'ü de devreye sokarak Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmeye çalıştığı iddia edildi.

Karadeniz ekibinin Emre Belözoğlu'nu ikna edememesi durumunda alternatif isimler olarak Samet Aybaba, Çağdaş Atan, Mesut Bakkal'ı belirlediği kaydedildi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan ve ismi birçok dedikoduya karışan Emre Belözoğlu, son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un ilgilendiği Belözoğlu yeşil-beyazlı ekibi reddetmişti. (Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum