Emre Belözoğlu'nda Volkan'a destek mesajı

Sosyal medyada da birçok taraftar kaptan Volkan Demirel'e destek mesajı yağdırdı. Tecrübeli file bekçisine destek verenlerden birisi de eski takım arkadaşı ve Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu oldu.

Emre Belözoğlu'nda Volkan'a destek mesajı
06 Ekim 2018 - 11:55 - Güncelleme: 06 Ekim 2018 - 13:05

Dün akşam Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşanarak Volkan Demirel, Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe kadro dışı bırakılmıştı. Sarı-lacivertli camiada deprem etkisi yaratan bu gelişmenin ardından kaptan Volkan, açıklama yaparak "Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana şu safhada konuşmak yakışmaz. Yaşadıklarımı ben bilirim." açıklamalarını yaptı. 

Sosyal medyada da birçok taraftar kaptan Volkan Demirel'e destek mesajı yağdırdı. Tecrübeli file bekçisine destek verenlerden birisi de eski takım arkadaşı ve Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu oldu. Emre, sosyal medya hesabından Volkan Demirel'in fotoğrafını paylaşarak yanında olduğunu gösterdi.

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertliler'den, 2015-16 sezonu başında sportif direktör Giuliano Terraneo'yla anlaşamadığı için ayrılmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum