Emre Belözoğlu'ndan itiraf

Süper Lig'de Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Emre Belözoğlu'ndan itiraf
11 Mayıs 2021 - 23:15 - Güncelleme: 12 Mayıs 2021 - 02:27
Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Ortaya konan futbolun kendilerine yakışmadığını belirten Emre Belözoğlu, ''Son 8 haftada sonuna kadar bu işi kovalayacağını gösteren bir takım vardı. Bize yakışmadı. Şampiyonluk maçında hepimiz daha çok isteyebilirdik.'' sözlerini kullandı.

Sorumluluk benim

Mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu söyleyen Belözoğlu, ''Sorumluluk benim. Motivasyonu sağlaması gereken kişi de benim. 8 haftadır herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. 3 günde 1 maç oynamaya çalışmak da bizi etkiledi. Oynadığımız oyunun gereksinimleri de bizi etkiledi.'' dedi.

Büyük bir camiayız, yakışmadı

Çok üzgün olduklarını belirten genç çalıştırıcı, ''Üzgünüz, oyuncularımız da üzgün. Bize yakışmadı. Sonuna kadar kovalayacağımızı söylediğimiz yarışta bu sonuç bize yakışmadı. Ben bu yarışın böyle olacağını biliyordum. Son maça taşıyabilseydim şampiyon olacağımıza %100 inanıyordum. Başarıya sahip çıkarken başarısızlığı da sırtlamaktan geri durmayacağız. Sorumluluk benim. Biz çok büyük bir camiayız. Yakışmadı. Ne diyebilirim ki.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum