Emre Belözoğlu'ndan Zeljko Obradovic yorumu

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve Başakşehir'de futbol hayatına devam eden Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin EuroLeague başarısı ve Zeljko Obradovic hakkında yorumlarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Zeljko Obradovic yorumu
07 Haziran 2017 - 10:50

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sürpriz bir şekilde son iki haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu beIN SPORTS'a özel röportaj verirken Fenerbahçe'nin Turkish Airlines EuroLeague zaferini ve Zeljko Obradovic'i değerlendirdi. 

"OBRADOVIC'İN KAZANMA HIRSINIZ GÖRDÜKÇE KENDİMİ YETERSİZ BULUYORUM..."

Sarı-Lacivertliler'in kazandığı şampiyonluk hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Çok büyük bir başarı. Türk basketbol tarihinde ilk defa böyle bir başarı geldi. Fenerbahçe'nin kadro kalitesi EuroLeague'in çok üzerinde ve başlarında da herkesin hayran olduğu bir hoca var. Çok değerli buluyorum Zeljko Obradovic'i. Onun kazanma hırsını gördükçe kendimi çok yetersiz buluyorum kazanmayı isteme konusunda. Çok büyük bir örnek. Mükemmel bir başarı. İnşallah bunun devamı gelir. Diğer kulüpler de bu başarıyı örnek alarak daha büyük şeyleri ülkeye kazandırırlar" ifadelerini kullandı. 

"OBRADOVIC HER GÜN BANA BAĞIRSIN İSTERDİM"

Obradovic ile çalışma konusunda da bir soruyu yanıtlayan Emre, "Her gün bağırsın isterdim bana valla. Çok iyi anlaşırdık çünkü inanıyorum o da beni çok severdi. Ben sevdiğim insanı baş tacı ederim. Çok hissettiririm sevdiğimi. O yüzden o da beni çok severdi" cevabını verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum