Emre Belözoğlu Trabzon'da maç sonu yaşananları anlattı

Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği Trabzonspor deplasmanı sonrası Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu Trabzon'da maç sonu yaşananları anlattı
03 Şubat 2020 - 12:17 - Güncelleme: 04 Şubat 2020 - 16:37

Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği Trabzonspor deplasmanı sonrası Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Sarı,lacivertli takımın Kaptanı'nın sözleri şöyle:

“Kaybettiğimiz için elbette çok üzgünüz ancak en ufak bir motivasyon kaybımız yok. Taraftarımız emin olsun ki sonuna kadar mücadele edeceğiz ve hepimiz şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz.” 

"Olumsuz diyalog yaşamadım"

“Pozisyon bulmakta başarılı ama sonuçlandırma konusunda eksik kaldığımız maçlardan birini oynadık. Böyle oynarsak şanssızlığı elbette aşarız ve galibiyetler almaya devam ederiz."

“Bazı takım arkadaşlarım karşılaşma bitince sahada kaldılar. Onlara doğru koşan Trabzonsporlu bazı futbolcular olduğunu görünce yanlarına gittim. Bir kaptan, bir ağabey olarak orada yapmam gerekeni yaptım. Aralarına girip gerilim olmasını önledim, tarafları ayırıp soyunma odasına gitmelerini sağladım. Ben hiçbir rakip futboluyla herhangi bir olumsuz diyalog yaşamadım."

“Biz sahaya çıkarken maç öncesinde Başkan'a yapılanı duymamıştık. Maçtan epey sonra öğrendik. Herkesin yapması gereken şey sahada kalmak, sahadaki mücadeleye motive olmak olmalı. Böyle bir süreci aklı selim kimse istemez. Oyuncular sadece kendi renkleri için mücadele etmeli, maç bitince her şey bitmeli. Gerçek sporcular, maç bitince bir hesaplaşma içinde olmazlar.”

Öte yandan maçın son anlarında sarı kart gören tecrübeli futbolcu, ligdeki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum