Emre Belözoğlu yuvaya geri döndü

Emre taraftarın kendisinden beklentisi üzerine de, "Fenerbahçe'nin gönlümdeki yerinin her zaman ayrı olduğunu hiçbir zaman gizlemedim. Dört yıllık bir ayrılık olmuştu ancak unutulmamalıdır ki ayrılıklar da sevdaya dahil. Şimdi ,uğruna neferi olacağım yuvamda taraftarlarımızla yeniden bir araya gelme vakti." diye konuştu.

Emre Belözoğlu yuvaya geri döndü
02 Temmuz 2019 - 12:00 - Güncelleme: 02 Temmuz 2019 - 13:00

Yeni sezon için hazırlıklarına dün başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertli takım 4 yıldır Medipol Başakşehir'de oynayan eski kaptanı Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

38 yaşındaki Emre kulüp binasında Damien Comolli ile bir araya geldi ve sözleşme imzaladıktan sonra sarı-lacivertli formayla poz verdi.

Tecrübeli futbolcu, "Daha önce birçok kez dile getirmiş olduğum gibi, hayatımda ailemden sonra vazgeçemediğim tek tutku futbol. Fenerbahçe'nin de gönlümdeki yerinin her zaman ayrı olduğunu hiçbir zaman gizlemedim." açıklamasını yaptı.

Emre taraftarın kendisinden beklentisi üzerine de,  "Fenerbahçe'nin gönlümdeki yerinin her zaman ayrı olduğunu hiçbir zaman gizlemedim. Dört yıllık bir ayrılık olmuştu ancak unutulmamalıdır ki ayrılıklar da sevdaya dahil. Şimdi ,uğruna neferi olacağım yuvamda taraftarlarımızla yeniden bir araya gelme vakti." diye konuştu.

A Milli Takım kaptanlığını da üstlenen Emre AA'ya da bir açıklama yaparak eski kulübü Medipol Başakşehir'e teşekkür etti. Emre'nin açıklaması şöyle: "Beş sezondur Spor Toto Süper Lig'de başarılarla yer alan, dört yıldır bünyesinde bulunduğum, 30 Haziran tarihinde sözleşmemin sona erdiği Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile yollarımız ayrılıyor. Futbolun bilimsel yönünü geliştiren bu örnek sistemin içerisinde yer almak, buraya katkı sağlamış olmak bana hem gurur ve mutluluk verdi hem de aktif oyunculuk kariyerimin son dönemlerinde önemli deneyimler ve değerler sağladı."

Bu akşamki antrenmana katılacak olan Emre daha önce olduğu gibi 5 numaralı formayla mücadele edecek.

Fenerbahçe daha önce de Murat Sağlam, Max Kruse ve Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum