Emre Mor'da son dakika gelişmesi

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Türk Milli Takımı'nın gözde ismi Emre Mor, menajeri Muzzi Özcan ile tüm bağlarını kopardığı iddia edildi.

Emre Mor'da son dakika gelişmesi
21 Ağustos 2017 - 23:56 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 00:00

20 yaşındaki genç yıldızın Türkiye'ye gitmek istemediği ve kariyerini Avrupa'da sürdürmeyi amaçladığı iddia ediliyor...

Alman kulübünde futbol yaşamını sürdüren Emre Mor uzun süredir menajerliğini yapan Muzzi Özcan ile tüm bağlarını kopardı. A Milli Takımın genç yıldız adayının arasının çok iyi olduğu menajer Özcan ile yollarını neden ayırdığı tartışma konusu oldu.

Futbol kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemeyen Emre Mor, menajerliğini yapan Özcan'ın Süper Lig takımlarıyla temas kurmasından rahatsız olduğu belirtiliyor. Gelecekte Avrupa'nnn büyük liglerinde oynamak isteyen Emre Mor, İtalyan kulübü Inter ile temasların kesilmesi ile hayal kırıklığına uğradı.

Genç yıldız oyuncu, Inter transferinin menajer ücretindeki anlaşmazlıklardan dolayı gerçekleşmediği konuşuluyordu. Futbolcu cephesinin bunlardan duyduğu rahatsızlık sonrasında menajeri ile yolları ayırma kararı aldı.

Öte yandan Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Ercanlar twitter hesabından yaptığı açıklamalarda; Emre Mor'un menajeri ile bağlarını kopardığının söylendiğini, Başkan Aziz Yıldırım'ın Emre Mor'un transferi için babasıyla temas halinde olduğunu ve Emre Mor'un şu anki menajerinin transfermarkt verilerine göre Bektaş Demirtaş olduğu fotoğrafını paylaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum