Emre Mor ilk onbirde

Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına varan genç yıldız Rot-Weiss Essen'e karşı oynanan hazırlık maçında ilk 11'de görev yaptı.

Emre Mor ilk onbirde
12 Temmuz 2017 - 10:26

Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına varan Emre Mor Dortmund'un ilk hazırlık maçında ilk 11'de görev yaptı.

Yeni sezona hazırlanan Alman ekibi Rot-Weiss Essen karyısında etkili bir oyun ortaya koyamadı ve sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Emre Mor'un her zamanki bireysel yeteneklerini öne çıkardığı oyun tarzını seçmediği ve basit futbolu tercih ettiği gözlemlendi. İlk 45 dakika forma giyen Emre Mor çok etkili bir poziyon üretemezken Dortmund da kötü futboluyla dikkat çekti.

Dortmund'un Ajax'tan gelen teknik direktörü Peter Bosz ilk kez takımının başında maça çıkarken Emre Mor'la birlikte Ömer Toprak ve Nuri Şahin'e de ilk 11'de görev verdi.

Rot-Weiss Essen karşısına; Roman Bürki, Felix Passlack, Sokratis Papastathopoulos, Ömer Toprak, Marcel Schmelzer, Nuri Şahin, Erik Durm, Domonik Wanner, Emre Mor, Pierre-Emerick Aubameyang, Andre Schürrle 11'i ile maça başlayan Borussia Dortmund, ikinci devreye ayrı bir kadroyla çıktı.

3. dakikada Benjamin Baier Rot-Weiss Essen'i 1-0 öne geçirdi.

30. dakikada Pierre-Emerick Aubameyang skoru 1-1'e getirdi.

Maçın 41. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan kaptan Baier, takımıRot-Weiss Essen'i tekrar öne geçirdi.

İlk yarı Rot-Weiss Essen'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

61. dakikada Marcel Platzek, Rot-Weiss Essen'i 3-1 öne geçiren vuruşu yaptı. 

Karşılaşmanın 63. dakikasında Borussia Dortmund adına kazanlan penaltıyı Ousmane Dembele gole çevirdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

BOZS: BİZİM İÇİN KÖTÜ OLDU

Dortmund'un Hollandalı teknik patronu Peter Bosz'a, foto muhabirleri büyük ilgi gösterdi.

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Peter Bosz, “Bu bizim için kötü bir sonuç, her zaman kazanmak için gerekli oyunu sergilemeliyiz” şeklinde konuştu..

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum