Emre: Yuvama döndüğüm için çok mutluyum

Tecrübeli futbolcu, “Benim için de çok farklı, çok güzel bir heyecan. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. " açıklamasını yaptı.

Emre: Yuvama döndüğüm için çok mutluyum
10 Temmuz 2019 - 17:59 - Güncelleme: 11 Temmuz 2019 - 02:20

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir'den transfer edilen Emre Belözoğlu da kampa katıldı.

Sarı-lacivertli takımda daha önce de forma giyen tecrübeli futbolcu takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı.

Emre Belözoğlu yeni sezon ve Fenerbahçe'ye dönüşüyle ilgili olarak, “Benim için de çok farklı, çok güzel bir heyecan. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Bu ortamı yaşamak, antrenmanlara çıkmak, Kadıköy’e çıkmak çok farklı duygular. Bunları yaşamak için sabırsızlanıyorum. Şimdi önümüzde iyi bir hazırlanma süreci var. Milli takımdan dolayı hocamız bize diğer arkadaşlarımıza göre birer hafta fazla izin verdi. Ben de 1 gün önceden gelmek istedim. Yarın çalışmalar başlayacak. Profesyonel bir futbolcu için sezon başı antrenmanları çok önemlidir. Ersun hocanın antrenmanları da biraz ağırdır. Ona adapte olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Görevimizin bilincinde, yapmamız gerekenleri bilerek iyi bir kamp olur inşallah benim için de arkadaşlarım için de.” açıklamasını yaptı.

Öte yandan sarı-lacivertli kulüp Emre Belözoğlu'nun takımdaki misyonuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Emre'nin Kaptan olarak geri döndüğünü hatırlatan açıklama şöyle:

"Türk futbolunun en önemli değerlerinden biri olarak kabul edilen Emre Belözoğlu'nun yuvaya geri dönmesi, takım ruhunun canlanması ve yeni kuşak oyunculara aktarılması konusunda oldukça önem taşıyor. Güçlü, kararlı, özverili bir duruşa sahip olan Emre Belözoğlu; değerli bireysel özellikleriyle birlikte daha önce Fenerbahçe'de elde ettiği paha biçilemez tecrübelerini de takımdaki genç futbolculara aktararak, sezon boyunca onlara her konuda yol gösterecek ve kulüp büyüklüğünü saha içinde hatırlatacak bir misyona sahip olacak. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da hem takım ruhunun oluşması ve geliştirilmesi hem de Emre'nin ortaya koyacağı futbol performansı anlamında Emre Belözoğlu'na güveni tam. Emre Belözoğlu bu anlamda teknik direktör Ersun Yanal'ın da en büyük destekçisi olacak.

Fenerbahçe camiası içinde çok ayrı bir yeri olan Belözoğlu, geçen zamana rağmen Fenerbahçe taraftarıyla arasında hiç kopmayan bir bağa ve güvene sahip. Takımın, saha içindeki en tecrübeli isimleri arasında yer alacak olan, camianın eşsiz bir destek ve heyecanla karşıladığı Emre Belözoğlu; geçmiş şampiyonluklarda olduğu gibi takım halinde gösterdikleri eşsiz performansın bu sezon yeniden yakalanabilmesi adına 'itici güç' konumunda olacak."


YORUMLAR

  • 0 Yorum