''En kısa zamanda şampiyonluk!''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

''En kısa zamanda şampiyonluk!''
16 Mayıs 2023 - 23:38
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Okan Buruk önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken kalan haftalardaki durumu değerlendirdi.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Okan Buruk, ''Maç maç gideceğiz. Biz maçımız oynadık. En yakın rakibimizin maçını oynamasını bekleyeceğiz. Onun devamında cumartesi günü kendi sahamızda Sivasspor karşılaşması var. Daha sonra Ankaragücü ve Fenerbahçe maçıyla bitiriyoruz. Hedefimiz bütün maçları kazanmak. Kazanarak bitirmek. Nerede olursa olsun en kısa zamanda bu şampiyonluğa ulaşmaya çalışacağız. Hepsini kazanarak bitirmek istiyoruz. Bizim için kazanmak önemli. Cumartesi günü taraftarımıza birlikte stadımızda olacağız. Onların yaratacağı atmosferle birlikte takımız için  şampiyonluk yolunda çok önemli karşılaşma olacak. Şu anda tek düşündüğümüz cumartesi günkü maç. Yeniden toparlanacağız. Cumartesi gününe hazır olacağız'' dedi.

İstanbulspor galibiyetini de değerlendiren Buruk, ''51 kez rakip ceza sahasına girmişiz. 4’ü isabetli 22 şut atmışız. Yani burada kendi kalitemizin altında işler yaptık. Orada daha iyisini yapmalıydık.  Zaman zaman iyi çıktığımız üç-dört pasta rakip kaleye çok çabuk şekilde, rahat bir şekilde gittik. Ceza sahası çevresi içi daha kaliteli işler yapabilirdik. Burada kendi oyuncu kalitemizin altında kaldık. Maçı daha erken bir şekilde bitirebilirdik. Genel olarak bizim için iyi bir oyun oldu. Ben İstanbulspor’u ve Fatih Hoca’yı kutluyorum. Ligde iyi işler yapıyorlar. Tehlikeli de bir takım. Her an kalenize etkili bir şekilde gelebilecek bir takım. Çok önemli puanları kazandılar. Onlara başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum